Bier ontdekken 
het verhaal achter bier smaken beleven gezelligheid bites.

De populariteit van speciaal bier is nog steeds stijgende. Gigantische bier assortimenten bij de slijter, online shops en zelfs bij de supermarkt is de keuze enorm.

Wil je ook speciaal bier ontdekken en ben je een bier liefhebber. Ik ga met jou in gesprek en kijk wat het beste past naar jouw wensen. Proeverij op maat of zijn mijn wisselend en groeiend pakket aanbod voor jou perfect, om kennis te maken met deze typerende bier stijlen. kijk eens rond en neem contact op. er is altijd een smakelijk bier voor jou.

Bier op maat: Hoe werkt het? Ik kom bij je op locatie denk aan de huiskamer/keuken, mancave met vrienden of de kantine van jou sport vereniging, in de tuin bij de BBQ of met je collega's op de zaak. Ik kom altijd met een niet standaard bier pakket. Laat je verrassen door mijn keuze. Ook voor materclass blindproeverij, geur herkenning of smaak herkenning van off flavors.. Ik stel bieren samen die het beste passen voor je groep.

Prijzen en meer info --> -bier op maat-

Voor grote groepen, te weinig ruimte op uw locatie of als verrassing (v.a. +/- 12 pers.) heb ik diverse locaties in Midwolda en Winschoten. Mooie ruimtes om gasten te ontvangen, ook voor bbq en diners. vraag naar de mogelijkheden en kosten -contact-   In de gemeente Oldambt geen voorrij kosten daar buiten gaan we eerst in overleg.

 Er is een arrangement beschikbaar eerst vissen daarna bierproeverij hoe gaaf is dat. Info en reserveren --> -Vissen en Bier-

 

standaard pakket: makkelijk en vertrouwd? Bekijk mijn losse pakketten aanbod. Speciaal bier ontdekken, je kennis van bier uitbreiden. kies dan 1 van mijn samengestelde pakketten. Met mijn uitleg op jouw locatie gaan we de bieren uitgebreid proeven. De bieren zijn altijd uniek en van hoge rating.

Prijzen en meer info --> -pakketten-

 

Proeverij online:   Ook voor een privé online proeverij met alleen jou eigen vrienden en of collega's is mogelijk. ik ga als host met jouw groep online, ook hier is de quiz beschikbaar. Ik stel de pakketten samen en deze kunnen worden gebracht, verstuurd of opgehaald worden en op de afgesproken datum en tijd gaan we online. 

Prijzen en meer info --> -proeverij online-

 

Alle bieren en hapjes komen van de lokale winkels en boeren. Bieren over de hele wereld maar voornamelijk Nederland.

Heb je vragen of interesse ga naar mijn contact formulier en vraag naar de mogelijkheden. alvast veel bier plezier.

Hoppige groet, Martin ter Harkel.

 

Voor uw restaurant en/of (eet) café/kroeg kan ik u helpen aan een bier proeverij, bier spijs avond of het samenstellen van gerechten met passende bieren en/of bieren selecteren aangepast op uw menukaart. Neem contact op voor de gewenste mogelijkheden.

   Visvijver De Kolk Midwolda.